AANBOD

Als communicatieadviseur en tekstschrijver help ik bedrijven en organisaties hun purpose te laten stralen richting de juiste mensen.

 Dat doe ik via uitnodigende teksten, heldere strategieën, creatieve campagnes of inspirerende workshops.

Strategie

Shine your brand!
Heb jij een fantastisch concept? Een product of dienst waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Iets waarvan de wereld een beetje beter wordt? Wil je publiek laten kennismaken met jouw purpose? Wil je weten wat de beste manier is om je boodschap te verspreiden? Wil je weten welke kanalen het beste passen bij jouw concept? Daarmee wil ik je graag helpen.

Campagnes

What’s your story?
Heb jij een goed verhaal te vertellen? Wil je jouw enthousiasme (online) delen met de doelgroep? Weet je wat je doelen zijn en welke resultaten je campagne moet opleveren? Heb je hulp nodig bij het opzetten van de campagne? Of wil je meer aandacht besteden aan je product en het projectmanagement uitbesteden? Ik help je er graag bij!

PR

Do you want’t to be famous?
Is jouw product of dienst zó leuk dat het in de krant kan? Is het verhaal eromheen nieuwswaardig? Zouden journalisten blij worden van een kopje koffie met jou?

Wil je graag weten hoe je met de juiste media in contact komt? Ik vertel je verhaal graag verder aan de juiste personen.

  

Snack Strategie

Ben jij net begonnen met je bedrijf?
Als zzp’er of kleine ondernemer? Heb jij een fantastisch concept maar een klein budget? Wil je publiek laten kennismaken met jouw purpose maar weet je niet hoe? Daarmee wil ik je graag helpen. Door het opstellen van een beknopt strategisch plan geef richting en sturing in het uitdragen van jouw purpose en het genereren van meer naamsbekendheid.

Content creatie

Van alle teksten thuis
Weet jij alles over je product? Zit het verhaal vlijmscherp in je gedachten? Maar vind je het moeilijk om het pakkend op papier te zetten? Wil jij graag een blog, persbericht of whitepaper? Bovenaan Google verschijnen dankzij ijzersterke website teksten? Maar heb je geen idee hoe je de letters op de juiste manier op papier kunt krijgen? Geen enkel probleem! Ik schrijf graag teksten voor je.

Extra handjes

Heb je tijdelijk even extra hulp nodig? Omdat je een grote nieuwe opdracht hebt binnengesleept (yes!) of omdat er een collega met zwangerschapsverlof gaat? Is het die ene drukke periode of gaat een van je werknemers op wereldreis? Dan sta ik graag voor je klaar. Ik help je met accountmanagement, conceptontwikkeling, PR en als tekstschrijver.

Workshops

Zou jij wel willen weten hoe je zélf meer naamsbekendheid kunt genereren voor je merk? Welke communicatiemiddelen je kunt gebruiken? Hoe je interessante blogs schrijft? Ik geef drie verschillende workshops: brand awareness, creatieve content en bloggen voor beginners. 

Personal styling

Een belangrijk zakelijk gesprek, maar wat moet je aan? Een kast vol kleren maar niets om aan te trekken? Vind jij combineren moeilijk en draag je iedere week dezelfde outfits? Weet je niet wat jouw stijl is? Ik help je er graag mee.

Even sparren (30 min)

Heb je behoefte aan communicatieadvies? Ben je benieuwd wat ik voor jouw merk zou kunnen betekenen? Of wil je kijken of er een positieve klik is tussen ons? Dat kunnen we allemaal bespreken tijdens een gratis half uurtje sparren.