PURPOSE PATH

Freelance PR en Communicatie

Mooie merken laten stralen is wat ik het liefst doe. Daarom verbind ik ze met de juiste mensen, zodat ze op de meest duurzame manier kunnen groeien. 

Ik geloof dat we samen de wereld een betere plek kunnen maken. Daarom wil ik game changers versterken, begeleiden, laten stralen en inspireren door scherpe strategieën, creatieve concepten en betekenisvolle merkverhalen te creëren.

Waarom? Omdat de wereld het nodig heeft. Nu meer dan ooit.

Ik zorg voor effectieve communicatie van merk naar klant. Ik vertel het authentieke bedrijfsverhaal aan journalisten. Ik heb expertise en zorg voor hoogwaardige uitvoering als het gaat om PR, communicatie en het schrijven van teksten.

Meer naamsbekendheid en zichtbaarheid genereren, voor merken die de wereld een beetje beter maken, is mijn specialiteit als freelance PR en communicatie consultant.

Wij zijn al meerdere malen op de radio te horen geweest, hebben we in grote kranten gestaan en op relevante nieuwssites. Al met al zijn wij dik tevreden!

Nico de Jong, Maqqie

Haar keuze voor een planmatige aanpak en haar kennis van PR en pers, maken van haar een professional die je voor veel verschillende functies op het gebied van PR, projectmanagement en marketing kunt inzetten. 

Marieta van den Heuvel, Gemeente Den Haag

Purpose Path is een in Nederland gevestigd, internationaal gericht, adviesbureau opgericht door Letizia Luijs. Een creatieve consultant met een bewezen track record in het bouwen en uitbreiden van food, lifestyle en IT/tech merken.

Sterk toegewijd om merken te laten stralen en ze een diepere band op te laten bouwen met hun publiek.

Ik help merken met het creëren van strategieën, communicatiecampagnes, public relations, media & influencer connecties, schrijven en redigeren.

Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Dan kunnen we een online kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt me altijd bellen of mailen, mijn gegevens vind je op de contactpagina.

Mijn werkwijze

Kwaliteit
Jouw onderneming is belangrijk. Je wilt succesvol groeien en bloeien en daarmee de juiste klanten naar je toetrekken. Kwaliteit staat daarbij op nummer één. Want tevreden klanten is jouw hoogste doel.

Zo sta ik ook in onze samenwerking. Ik wil het beste voor jou.

Daarom lever ik ook het beste. Als training, als adviseur, als projectmanager en als samenwerking. Altijd. Zonder uitzonderingen.

Resultaat
Van de juiste investering groei je. Een goede investering levert resultaat op. Dat resultaat wil ik voor jou behalen. Altijd, zonder uitzonderingen.

Hoe we die resultaten behalen verschilt per samenwerking. Welke resultaten we behalen bepalen we samen. Maar dat er resultaten behaald worden is een feit.

Betrokkenheid
Ik werk alleen voor merken waar ik achter sta. Organisaties die de wereld een beetje beter maken. Ik kies bewust voor een samenwerking.

Dit maakt mij enthousiast in alles wat we samen doen om het bedrijf te laten groeien. Enthousiasme werkt aanstekelijk. Ook voor je klanten. 

Vakkundig
Ik heb veel ervaring als PR en communicatieadviseur, simpelweg omdat ik dit werk al heel lang doe. Ik heb voor verschillende bureaus gewerkt, met een scala aan klanten en op veel verschillende interessegebieden. 

Ik ken het Nederlandse medialandschap op m’n duimpje en weet de juiste PR-routes te bewandelen. Omdat ik voor verschillende branches heb gewerkt weet ik ook hoe je communiceert naar verschillende doelgroepen.

Samenwerken
Ik weet wat er speelt in de markt en dat pas ik toe in het werk voor mijn klanten.

Wanneer je met mij samenwerkt plug je in op deze kennis.