PURPOSE PATH

Freelance PR en Communicatie

Meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor merken die de wereld een beetje beter maken genereren is mijn specialiteit als freelance PR en communicatie consultant.

Mooie merken laten stralen is wat ik het liefst doe. Daarom verbind ik ze met de juiste mensen, zodat ze op de meest duurzame manier kunnen groeien.

Ik geloof dat we samen de wereld een betere plek kunnen maken. Daarom wil ik game changers versterken, begeleiden, laten stralen en inspireren door scherpe strategieën, creatieve concepten en betekenisvolle merkverhalen te creëren.

Waarom? Omdat de wereld het nodig heeft. Nu meer dan ooit.

De waarde die ik mijn klanten breng is expertise en hoogwaardige uitvoering als het gaat om PR, communicatie en het schrijven van teksten.

Purpose Path is een in Nederland gevestigd, internationaal gericht, adviesbureau opgericht door Letizia Luijs. Een creatieve consultant met een bewezen track record in het bouwen en uitbreiden van food, lifestyle en IT/tech merken.

Sterk toegewijd om merken te laten stralen en ze een diepere band op te laten bouwen met hun publiek.

Ik help merken met het creëren van strategieën, communicatiecampagnes, public relations, media & influencer connecties, schrijven en redigeren.

Tip: via Instagram deel ik ook heel veel inzichten en feiten. Hier kun je misschien alvast wat inspiratie opdoen en bepalen waar je naar opzoek bent voor je merk.

Wil je dat ik dit ook voor jou doe? Dan kunnen we een online kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Je kunt me altijd bellen of mailen, mijn gegevens vind je op de contactpagina.

Ik bied ook een e-book, video cursus en coachingstraject aan als je (eerst) liever zelf aan de slag wilt gaan met PR en communicatie. Deze producten vind je op de shop-pagina.

Letizia - Purpose Path