KLANTPORTFOLIO

Klantportfolio en werk

Tijdens mijn carrière bevatte mijn klantportfolio veel B2B- en B2C-klanten in de food-, lifestyle-, female empowerment- en IT/tech-sector.

Ik begon mijn carrière bij verschillende bureaus en bij veel a-merken met het creëren van sterke communicatiestrategieën en het uitvoeren van PR-campagnes en evenementen. Nu pas ik mijn kennis en ervaring toe bij Purpose Path, voor mijn eigen klanten.

Projecten die ik heb geleid en uitgevoerd, zijn communicatiecampagnes, public relations, strategie, sociale media, consultancy, copywriting en tekst

Klantportfolio voor Purpose Path

IT/tech
NETGEAR, Epson, Unisys, Bechtle, Deloitte Digital

Food
Kikkoman, Unox, Lidl, Rudolph van Veen

Lifestyle
De Yoga Studio, Europcar, Everything is om, Floor Tuinstra, La Leche League

Career
New Female leaders, Rise & Lead Summit, Female Hub, Burn Out Poli

Non-profit
Make-A-Wish (Haaglanden)

Klantrecensies

In een middag leerde Letizia me alles over het schrijven van goede, pakkende webteksten en blogs. Haar uitleg is duidelijk en direct toepasbaar. Het schrijven van blogs vind ik nu nog leuker en mijn teksten zijn beter in elkaar gezet.

Sabrina Soebhan, Everything is om

Ik ben erg blij met de frisse, soepele en praktische aanpak van Letizia. Vanwege haar inspanningen kwam er een goed persbericht over mijn boek in de reguliere media.

Floor Tuinstra, Floor Reflexologie

Wat kan ik voor je doen

Ik help je graag met het genereren van meer naamsbekendheid en zichtbaarheid via PR en communicatie. Ik heb voor veel verschillende merken gewerkt, klein en groot, nationaal en internationaal, zakelijk gericht of voor een goed doel.

Mijn ervaring is breed, maar als ik zie dat ik niet de juiste persoon ben om je te helpen, zal ik je naar een aantal andere experts in het veld leiden.

Wil je eerst zelf aan de slag met je communicatie en PR, kijk dan eens in mijn e-book en e-course. Deze begeleiden je naar het meest strategische pad om je purpose en doelen te behalen. Beide producten vind je in de shop.

Als je advies of coaching nodig hebt, neem dan gerust contact met me op.