KLANTPORTFOLIO

Tijdens mijn carrière heb ik veel gewerkt voorl B2B- en B2C-klanten in de management-, lifestyle-, female empowerment- en IT/tech-branche.

Ik begon mijn carrière bij verschillende bureaus en bij veel a-merken met het creëren van sterke communicatiestrategieën en het uitvoeren van PR-campagnes en evenementen. Nu pas ik mijn kennis in effectief communiceren en media-ervaring toe bij Purpose Path, voor mijn eigen klanten.

Projecten die ik heb geleid en uitgevoerd, zijn communicatiecampagnes, public relations, strategie, sociale media, consultancy, projectmanagement, copywriting en tekst.

Producten die in aanbied zijn advies, trainingen en coaching op het gebied van communicatie en PR.

KLANTEN

REVIEWS

Bij Maqqie werken we nu al ruim een jaar samen met Letizia. Haar expertise op het gebied van PR heeft ons flink vooruit geholpen om meer naamsbekendheid te genereren en autoriteit te verkrijgen. Letizia werkt gedreven, pragmatisch en signaleert snel kansen. Daarnaast weet ze op een effectieve manier verschillende media te benaderen die voor ons relevant zijn. Zo zijn wij al meerdere malen op de radio te horen geweest, hebben we in grote kranten gestaan en op relevante nieuwssites. Al met al zijn wij dik tevreden!

Nico de Jong, Maqqie

We zijn zeer tevreden over hoe Letizia ons adviseert en de pers benaderd. Dankzij haar inspanningen hebben we het afgelopen jaar diverse keren publicaties gekregen op zowel regionale als landelijke mediakanalen. Dit helpt ons de naamsbekendheid van Bluekens EV te vergroten.

Marketing en Communicatie specialist, Bluekens EV

Letizia kun je om een boodschap sturen! Met veel plezier heb ik een half jaar met haar samengewerkt aan de organisatie van evenement Hâck The Hague 2021. Tijdens onze samenwerking pakte ze moeiteloos en snel de werkzaamheden op die nodig waren om de klus te klaren. Ieder overleg wist ze gemakkelijk terug te brengen tot concrete actiepunten. Bij tegenslagen laat ze zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. Haar keuze voor een planmatige aanpak en haar kennis van PR en pers, maken van haar een professional die je voor veel verschillende functies op het gebied van PR, projectmanagement en marketing kunt inzetten. En niet onbelangrijk: naast een vakvrouw is ze ook gewoon een leuk mens. Een die je zéker wilt leren kennen en toevoegen aan je netwerk.

Marieta van den Heuvel, Gemeente Den haag

Ik ben erg blij met de frisse, soepele en praktische aanpak van Letizia. Vanwege haar inspanningen kwam er een goed persbericht over mijn boek in de reguliere media.

Floor Tuinstra, Floor Reflexologie

In een middag leerde Letizia me alles over het schrijven van goede, pakkende webteksten en blogs. Haar uitleg is duidelijk en direct toepasbaar. Het schrijven van blogs vind ik nu nog leuker en mijn teksten zijn beter in elkaar gezet.

Sabrina Soebhan, Everything is om

CASES