PR & Communicatie

Tijdens mijn carrière heb ik veel gewerkt voorl B2B- en B2C-klanten in de management-, lifestyle-, female empowerment- en IT/tech-branche.

Ik begon mijn carrière bij verschillende bureaus en bij veel a-merken met het creëren van sterke communicatiestrategieën en het uitvoeren van PR-campagnes en evenementen. Nu pas ik mijn kennis in effectief communiceren en media-ervaring toe bij Purpose Path, voor mijn eigen klanten.

Projecten die ik heb geleid en uitgevoerd, zijn communicatiecampagnes, public relations, strategie, sociale media, consultancy, projectmanagement, copywriting en tekst.

Producten die in aanbied zijn advies, trainingen en coaching op het gebied van communicatie en PR.

wat ik doe

mijn aanbod

pr-advies

Aandacht trekken door artikelen over jouw merk in de media. Zo word je gezien als een expert in je vakgebied.

communicatie advies

Ik zorg ervoor dat je effectief communiceert zodat je klant weet waarom jij de ware bent. Via tekst, video en geluid.

projectmanagement

Ik zorg ervoor dat jouw project strak gemanaged wordt en dat er niets buiten de boot valt. Samen met een team en zonder de stakeholders te vergeten.

interim

Ik kom (een paar) dagen per week het team versterken met mijn kennis en expertise op het gebied van PR en communicatie.

pr/communicatie training

Een drie uur durende training (online of op locatie) waarin je leert hoe je effectief kunt communiceren naar je klanten en/of de kneepjes van het PR-vak leert, specifiek voor jouw bedrijf.

elevation day

Een 1:1 dag met mij over effectief communiceren naar je klant zodat je diepgaand en persoonlijk advies krijgt op locatie.

voor wie ik werk

klanten

wat ik doe

resultaten