OVER MIJ

The curious have all the adventures.

Na voor meerdere PR en communicatiebureaus gewerkt te hebben en voor diverse klanten, kwam ik tot de conclusie, dat ik behoefte had aan meer vrijheid, innerlijke rust en tijd voor persoonlijke ontwikkeling. 

Je kunt in cirkels blijven lopen, maar dat levert je uiteindelijk niets op. Dus maakte ik mijn veiligheidsriemen los en zei mijn vaste baan op, om mijn eigen bedrijf Purpose Path te starten.

Als freelance PR en communicatieadviseur help ik merken met een missie, die de wereld een beetje beter maken, om van binnen naar buiten te stralen. Dat doe ik door hun missie te delen, met de juiste mensen op het ideale moment.

Making your brand shine makes me smile.

Ik verbind merken en mensen met behulp van de juiste woorden.

Dit doe ik door het maken van een strategie, campagne of pr-plan, via (online) workshops, als tekstschrijver of als interim adviseur.