PORTFOLIO

Als communicatieadviseur en tekstschrijver help ik merken hun purpose te laten stralen richting de juiste mensen. Dat deed ik zes jaar in vaste dienst voor grote organisaties. Maar ook bij kleinere bedrijven voel ik me thuis. Hieronder vind je een aantal ondernemingen waarvoor ik werkte.

De Yoga Studio

De Yoga Studio in Eindhoven staat o.a. bekend om de goede Ashtanga Yoga Teacher Trainingen. Voor de nieuwe opleiding moest het lesboek geredigeerd worden en die klus heb ik op me genomen. Daarmee kon de eigenaresse zich richten op de inhoudelijke voorbereidingen en hebben de aankomende yogaleraren nu een foutloze reader om uit te leren.

deyogastudio.nl

Everything is om

Sabrina Soebhan wil zich als yogalerares meer richten op bedrijfsyoga. Dit wilde ze vooral aan Google laten weten zodat ze door werkgevers, opzoek naar bedrijfsyoga in Rijswijk, gevonden zou worden op de eerste zoekresultatenpagina. Ik heb een SEO-analyse gedaan voor haar onderneming en de websiteteksten op basis van de juiste zoekwoorden herschreven. Wie nu zoekt op ‘bedrijfsyoga Rijswijk’ vindt Everything is Om als eerste. Everything-is-om.nl 

Rise & Lead Women

Ebere Akadiri, oprichter van Rise & Lead Women heeft een doel: het glazen plafond doorbreken en meer (Nederlandse) vrouwen in topfuncties krijgen. Voor het Rise & Lead Summit dat ze in 2019 organiseerde wilde Ebere graag meer naamsbekendheid. Daarom heb ik een PR-campagne voor haar opgezet wat resulteerde in een verschillende online publicaties en twee radio-interviews. 

riseandleadwomen.com

Floor Reflexologie

Floor Tuinstra had het ambitieuze idee om een boek te schrijven en dat zelf te publiceren. Ze bracht met succes het boek Babyreflexologie op de markt. Om hier meer naamsbekendheid voor te genereren heb ik haar onder de aandacht gebracht bij verschillende nieuws-, health-, mama- en lifestylemedia. Dit resulteerde in o.a. een video-interview met AD Landelijk.

floortuinstra.nl

Ben heel erg blij met Letizia’s frisse, vlotte en praktische benadering. Voor mij is het belangrijk dat ik een klik heb met de mensen waar ik mee samen werk en met Letizia heb ik die. Door haar inzet lag er bij de mainstream media een goed persbericht over mijn boek. Dat werd door de media opgepikt en zodoende kreeg ik interviews. Iets wat meer dan welkom is als je je eigen boek uitgeeft. Bij mijn volgende boek of project weet ik je zo weer te vinden Letizia en ik kan je van harte aanbevelen.

Floor Tuinstra, Floor Reflexologie

Al jaren was ik bezig met het schrijven van blogs. Hoewel ik dat heel leuk vond, deed ik eigenlijk maar wat. Ik wist wel vaag iets over SEO, maar het fijne wist ik er niet van. In één middag heeft Letizia mij alles geleerd over het schrijven van goede, pakkende webteksten en blogs. Haar uitleg is helder en direct toepasbaar. Het schrijven van blogs vind ik inmiddels nog leuker en mijn teksten zitten inmiddels beter in elkaar.

Sabrina Soebhan, Everything is Om