AANBOD

PR
Advies

Aandacht trekken door artikelen over jouw merk in de media. Zo word je gezien als een expert in je vakgebied.

Communicatie
Advies

Zorg ervoor dat je effectief communiceert zodat je klant weet waarom jij de ware bent. Via tekst, video en geluid.

Communicatie
Coaching

Persoonlijk advies en coaching over specifieke communicatie vragen voor jouw bedrijf.

Elevation
Day

1:1 dag met mij over effectief communiceren naar je klant zodat je diepgaand en persoonlijk advies krijgt op locatie.

Communicatie
Training

Een drie uur durende training (online of op locatie) waarin je leert hoe je effectief kunt communiceren naar je klanten.

PR
Training

Een drie uur durende training (online of op locatie) waarin je de kneepjes van het PR-vak leert, specifiek voor jouw bedrijf.

Interim

Ik kom (een paar) dagen per week het team versterken met mijn kennis en expertise op het gebied van PR en communicatie.

Projectmanagement

Ik zorg ervoor dat jouw project strak gemanaged wordt en dat er niets buiten de boot valt. Samen met een team en zonder de stakeholders te vergeten.

PR Advies

Ben jij dit?
Je wilt op meerdere platformen dan je website zichtbaar zijn. Je wilt dat vakmedia over jouw bedrijf schrijven en dat er authentieke verhalen over je worden verteld. Je wilt dat de klant over jouw merk leest in vakmedia.

Dan is PR wat voor jou!
Je krijgt: een PR starterspakket en maandelijkse twee media benaderingen via persbericht, persoonlijke media pitch blog.

Het resultaat?
Steeds meer mensen lezen over je bedrijf en je gaat gezien worden als een expert in je vakgebied. Je komt betrouwbaarder over omdat er meer informatie over je te vinden is. Wanneer anderen vertellen dat je goed bent is dat geloofwaardiger.

Communicatie Advies

Ben jij dit?
Je hebt een merk waar je trots op bent. Je weet wie er in jouw merk geïnteresseerd is en je wilt ze op de meest effectieve manier benaderen.

Ik kan je helpen met effectieve klantcommunicatie.
Je krijgt: een communicatiestarterspakket, on going communicatieadvies afgestemd op jouw merk. Een tailor made communicatiestrategie. Advies over de communicatiemiddelen die je al hebt. Teksten en quotes afgestemd op jouw merk. Nieuwe ideeën voor je communicatie naar de klant. Begeleiding, scripts en coaching bij het opzetten van nieuwe communicatiemiddelen.

Het resultaat?
Je weet hoe je de klant aanspreekt en wat de klant wil horen. Je weet wat de klant nodig heeft en je beschikt over de juiste middelen om de klant aan te spreken. Jouw ideale klant zal als een blok voor je vallen

Communicatie Coaching

Ben jij dit?
Je hebt een specifieke vraag over communiceren naar je klant. Welke communicatiemiddelen zou je het beste kunnen inzetten? Hoe kun je een gevoelige email het beste beantwoorden? Wat zou je kunnen doen qua inhoud van je nieuwsbrief? Zijn er nog dingen die aan je website kunnen worden aangepast? Tips nodig voor je social media kanaal?

Dan is communicatie coaching wat voor jou.
Je krijgt: een uur online coaching over ieder gewenst communicatieonderwerp.

Het resultaat?
Je hebt een visie van buitenaf gekregen. Je krijgt meer inzicht vanuit een helicopterview. Je beschikt over nieuwe ideeën. Je krijgt advies over je specifieke communicatievraagstuk.

Elevation Day

Ben jij dit?
Je hebt een merk waar je trots op bent en je bent opzoek communicatiemiddelen die bij jou passen. Een podcast? Een blog? Website? Social media? Video’s? Wat past bij jou en welke mogelijkheden zijn er? Wat is de meest effectieve manier om jouw ware klant te benaderen?

Dan is Elevation Day wat voor jou.
Tijdens deze dag gaan we samen een dag (5 uur) brainstormen over jouw merk. We nemen de strategie door en gaan kijken naar de juiste middelen. Wat past er bij het merk? Want wil de klant? Dit bespreken we op een locatie naar keuze. We kunnen samen ergens lunchen, wandelen door het bos of een middag op kantoor doorbrengen. 

Het resultaat?
Jij gaat energized verder met het uitbreiden van jouw merk. Je weet hoe je de klant waardevolle informatie brengt. Effectief communiceren is jouw tweede naam.

Communicatie Training

Herken je dit?
Je hebt een bedrijf waar je trots op bent en je wilt leren hoe je effectief kunt communiceren richting klanten. Doe je dit via je website? Social media? Een podcast? Welke onderwerpen snijd je aan? Hoe vaak plaats je berichten? Hoe kun je de communicatie het beste plannen en aanpakken?

Dan is een communicatietraining wat voor jou.
Je krijgt: een drie uur durende training (online of op locatie) waarin je leert hoe je effectief kunt communiceren naar je klanten. Tailor made voor jouw bedrijf en aangepast op jouw branche.

Het resultaat?
Je weet hoe je de klant aanspreekt en waarom de klant jou wil. Je kent de juiste middelen om de klant aan te spreken en je weet hoe je deze het beste kunt inzetten voor jouw merk. Je bent in staat om een strategie en planning te maken voor jouw merk.

PR Training

Herken je dit?
De organisatie wil op meerdere platformen dan de website zichtbaar zijn en dat vakmedia over het bedrijf schrijft.

Dan is een PR-training misschien wat voor jullie.
Je krijgt een drie uur durende training (online of op locatie) waarin je de juiste kneepjes van het PR-vak leert, specifiek afgestemd op jouw bedrijf. 

Het resultaat?
Steeds meer mensen lezen over het bedrijf. Je komt betrouwbaarder over omdat er meer informatie over je te vinden is. Wanneer anderen vertellen dat je goed bent is dat geloofwaardiger.

Interim

Interim

Herken je dit?
Je hebt eigenlijk extra handen nodig of mist een managementlaag, maar je kunt niemand vinden op korte termijn of je wilt juist iemand inhuren voor een bepaalde tijd.

Dan kom graag op interimbasis voor je werken
Ik ga binnen het team aan de slag als PR en communicatieadviseur. Ik kan zelfstandig een PR/communicatie project opzetten, maar ik kan ook een team managen.

Het resultaat?
Snel en efficiënt een ervaren specialist in huis die ervoor zorgt dat de PR en communicatie binnen de organisatie op rolletjes loopt.

Projectmanagement

Herken je dit?
Je wilt een nieuw project starten maar je weet niet waar je moet beginnen. Er zijn zoveel dingen te doen! Binnen het team heeft niemand tijd of ervaring.

Dan kun je mijn inhuren voor projectmanagement
Organiseren en dingen voor elkaar krijgen is voor mij vanzelfsprekend. Ik heb veel ervaring met het opzetten van nieuwe projecten en het werken in een dynamische startup-omgeving. Ik zorg voor structuur en dat alle stakeholders betrokken en op één lijn worden gebracht. Ik ben doelgericht en zorg ervoor dat mijlpalen worden behaald. Ik denk vijf stappen vooruit dan alle anderen en zal altijd met een spelplan komen.

Het resultaat?
Een goed georganiseerd project, waarbij overal aan gedacht is en alle stakeholders betrokken worden.